SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trupp Indigo

Trupp Indigo är en av våra tjej tävlingstrupper som består av tjejer födda mellan 2002-2007. Truppen ägnar flera timmar i veckan åt sin träning, där de finslipar allt de lärt sig på tumbling, trampett och fristående till perfektion samtidigt som de successivt tar sig an allt svårare övningar. Det går ej att anmäla sig till denna grupp!

Tävling: Västklassen Kval
2015-11-02 09:56
Västklassen Kval 10/10 - 2015, Falkenberg

Efter en hel vårtermin utan tävlingar och teknik och svårighets tävling, var det äntligen dags för tjejerna i trupp Cyan och Indigo att få tävla! Allt kämpande under vårterminen visade sej på denna tävling! :D

Tjejerna i trupp Indigo och Cyan fick blandas runt lite i dom olika klasserna på den här tävlingen, vilket dom fixade toppen! Dom ställde upp med ett lag på tumbling och trampett i lätt-klass, ett lag på trampett i medel-klass och ett lag på tumbling i den svåra-klassen.

Tjejerna gjorde grymt ifrån sej och trupp Cyan hamnade 2:a i tumbling och 3:a i trampett i den lätta-klassen! GRYMT!

Tjejerna i trupp Indigo testade för första gången att tävla i den svåra klassen och på övningar dom aldrig tävlat på innan! Tjejerna var nervösa och missade några övningar vilket gjorde att dom fick lite avdrag. MEN dom övningarna dom körde var perfekta och truppen fick höga poäng på hur dom utförde övningarna!! Så GRYMT jobbat tjejer!

Tack för en rolig och grym tävling tjejer och bra kämpat!
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tölö Gymnastikförening, 17/11 22:24 
Tölö Gymnastikförening, 20/10 10:15 
Tölö Gymnastikförening, 01/01 23:21 
Tölö Gymnastikförening, 16/12 20:02 
Tölö Gymnastikförening, 16/12 19:40 
 
Sponsorer