SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄLKOMMEN TILL ORANGE!
En grupp för våra gamla tävlings gymnaster som inte längre vill träna på samma nivå men som vill fortsätta träna gymnastik för att det är roligt och hänga med vänner. En gång i veckan ses de och tränar gymnastik på den nivån de befinner sig på just nu.Sista träningen
2017-09-02 13:36
Det är nu det händer - på riktigt! Tölö GF skall få flytta in i en specialanpassad gymnastikhall och i onsdags gjorde gymnasterna sin sista träning i Aranäshallen. Såklart blandade känslor kring det, lite sorgligt att lämna sin gamlaträningshall men också mycket glädje och förväntningar kring att få komma in i en riktig gymnastikhall och träna. Det här har vi väntat på länge och förhoppningsvis kommer vi in i nya hallen alldeles snart!

Tävling i Stockholm
2017-05-06 17:47

Ännu en tävling är nu till ända och med detta också ännu en rolig resa med ett härligt Tölögäng! ❤️ Denna gång var det All Star Trophy i Stockholm som stod på agendan. Där hade föreningen deltagare med i steg 5, steg 6, regionspokal samt rikspokal.


🔅I steg 5 knep Tölös Frida guldet efter en snyggt genomförd tävling! 🥇 I detta steg tävlade även Sophie, Ida.F och Agnes.B som kämpade bra genom hela tävlingen. Extra kul för Agnes som i sin barrserie klarade den efterlängtade hängkippen för första gången!


🔅I steg 6 kom Tölös bästa placering genom Rebecca som blev 6:a och på detta steg fick vi också se Tindra, Anna, Alice,A. och Hanna visa upp fina serier under dagen.


🔅I regionspokalen gjorde Matilda sin första tävling på länge och det med bravur - hon kammade till och med hem silverpokalen! 🥈


🔅I rikspokalen fick vi ytterligare två pokaler till Tölö genom Sara som fick ett fint brons 🥉och Alva som tävlade sig till ett välförtjänt guld!🥇I denna klass tävlade även Alice.T, Moa.F och Ellen som återigen gjorde oss alla mycket stolta med fina framföranden.


Ni är grymma tjejer! 😍🌟😍🌟😍

Tävling i Malmö
2017-04-22 17:50
Lördag 22/4 var detta glada gäng i Malmö på tävling.


Det var en rolig tävling med många fina insatser 👏🏼👍🏼
Ellie Segerström(steg2), Moa Sjöström (steg4),Meja Spårell (steg5) och Hanna Sellman (steg 6) gjorde sin första tävling på ett nytt steg och gjorde det bra.


Vi fick med oss flera pallplatser hem även denna tävling 😊
I steg 3 vann Ida Salmela och Thea Enered kom 3:a. I steg 4 kom Ida Holming 2:a och Meja Sjöström 3:a. I steg 5 kom Frida Stockman på 2:a plats och vi hade stort gäng Tölö tjejer precis utanför pallen.


Stort grattis till alla goa tjejer för era fina insatser  👏🏼👏🏼👏🏼😃😃🌺🌺

Tävlingsdag på Tjörn
2016-04-24 18:18
Idag var det Tjörn som fick finbesök av gymnaster från Region Väst då DM, distriktsmästerskapet, gick av stapeln. I samband med DM var det även tävling på steg 5 och 6. 
Detta blev visst en gulddag för både Frölunda och Tölö GF!

På steg 5 fick Birgitta ta emot guld i mångkamp med många grenmedaljer runt halsen, Rebecka blev 5a (brons i barr) och Hanna 6a (guld i hopp). På steg 6 kom Jennifer på en fin tredjeplats (silver i hopp och guld i bom). 4a kom Anna (brons i fristående) och 6a Tindra (brons i hopp). 

I ungdomsklassen UDM (12-13 år) var det dubbelt Tölö i toppen då Alva segrade med guldet och Sara plockade hem silvret och båda tjejerna vann grenmedaljer i alla redskap! 4a kom Moa (samt guld i fristående och brons i hopp och bom), 6a Alice och 8a Matilda. Med många nya svårigheter gjorde alla verkligen bra ifrån sig idag!

I juniorklassen JDM (13-15 år) tävlade Ellen och efter många fina serier blev det en femteplats i mångkampen. Bra kämpat Ellen!

I seniorklassen DM (från 16 år) var det Tölös Amanda som kom på en delad förstaplats med Hilda från Atletica och hon plockade även hem grenmedaljer i alla redskap. Dagens höjdpunkt var i fristående då vi fick se Amanda tävla för första gången på dubbelsalto, riktigt bra jobbat!

HEJA TÖLÖ!
Ymercupen
2016-04-10 18:11
I helgen har Tölö GFs tjejer dragit igång tävlingssäsongen på riktigt med deltagande i Ymercupen i Borås, detta var även en kval tävling till Riksfinalen i steg 5 och 6 för Västsverige, där 3 flickor i varje steg från väst tas ut till den stora finalen. 

På eftermiddagen tävlade Sofie Andresen, Hanna Sellman, Rebecca Nilsson och Birgitta Eriksson Lyrdal i steg 5 och Jennifer Bengtsson och Alice Tandrup i steg 6 (detta var Jennifer och Birgittas andra tävling för säsongen). I steg 7 tävlade Ellen Börjesson och Sara Kårlin.

I ett 50 man starkt startfält i steg 5 visade Tölö kraft och fina tävlingsnerver. Rebecca Nilsson knep 3:e platsen i hopp och Birgitta Eriksson Lyrdal tog 2:a platsen i mångkamp och därmed en av de tre åtråvärda finalplatserna i Stockholm i Riksfinalen. Birgitta tog dessutom en 2:a plats i bom. Även Hanna och Sofie gjorde fin fint ifrån sig denna dag och hamnade även de i den övre halvan av startfältet.

Alice Tandrup och Jennifer Bengtsson tog fina 6:e samt 5:e platserna i steg 6 i mångkampen. Konkurrensen var idag stenhård! Alice tog dessutom en fantastisk 2:a plats i barr och Jennifer en 1:a plats på bom!

I steg 7 startade Ellen och Sara säsongen med person bästa i mångkampen. Bägge tog fler individuella gren medaljer och hamnade på en 3:e respektive en 2:a plats i Mångkampen. Grattis alla duktiga tjejer, det här blir en spännande säsong att följa!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Tölö Gymnastikförening, 17/11 22:24 
Tölö Gymnastikförening, 20/10 10:15 
Tölö Gymnastikförening, 01/01 23:21 
Tölö Gymnastikförening, 16/12 20:02 
Tölö Gymnastikförening, 16/12 19:40 
 
Sponsorer