SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trupp Violett

Trupp Violett är en grupp med tjejer födda 2005-2009, som drog i gång i augusti 2014. 
Truppen har tre träningstillfällen i veckan, och någon gång per termin är tjejerna även med och deltar på olika tävlingar.Det går ej att anmäla sig till denna grupp!

Minitrupp på cuptävling.
2015-03-16 09:38

Tölös Minitrupp på cuptävling

GF Kennedy från Göteborg anordnade lördagen den 28 februari tävlingen Truppcupen i Angereds sporthall. Deltagande lag förutom Tölö var GF Kennedy, Göteborgsgymnasterna, Kungälvsgymnasterna och GF Energo.

Tölö Gymnastikförening ställde upp med två lag i klass Onyxen, lätt klass. Tävlingen var dels en grentävling samt en mångkamp. Båda Tölölagen ställde upp i samtliga tre grenar – hopp, tumbling och fristående.

Tävlingen var upplagd som ett cupsystem där alla lag började i ett kval i fyra olika cupgrupper. Ettan och tvåan i varje grupp och gren, gick direkt vidare till den stora finalen och resterande lag fick en ny möjlighet i Andra chansen. Från Andra chansen gick sedan ytterligare ett lag/gren vidare till finalen. Endast de lag som kvalificerat sig till samtliga grenar i finalen kämpade om placeringarna i mångkampen. I mångkampen blev det tre lag från Kennedy som gjorde upp om medaljerna.

Tölös båda lag körde mycket fina varv både på hopp och tumbling och var superduktiga på friståendet. Det var tjejernas första tävling med sitt nya fristående och lagen imponerade stort!
Lag 2 dansade till sig en finalplats med sitt framträdande och i finalen kom dom på en 4:e plats, bra jobbat tjejer!

Till Andra chansen gick alltså lag 1 i fristående, hopp och tumbling och lag 2 i hopp och tumbling. Stenhård konkurrens alla lagen emellan i denna omgång och trots att alla Tölös tjejer gjorde en kanoninsats, räckte det tyvärr inte till finalen. Men vi ledare är otroligt stolta över alla Minisar som kämpade på och gjorde sitt allra bästa! Och kul hade dom det märktes!

Vid prisutdelningen fick alla deltagande gymnaster en pokal och då gjorde det inte så mycket att man inte kom på prispallen, för den var SÅ fin och glänste lika mycket som tjejernas leenden!

Tusen tack till Tölös tjoande och hejande klack på läktaren, tack för stödet!

Minitruppen består utav: Alva Wijk, Emma Olsson, Emma Müller, Junis Olandersson, Julia och Linnea Berglund, Julia Bergkvist, Wilma Rutgersson, Lovisa Demetszuk, Alice Andersson, Leia Walters, Thea Carlsohn, Izabella Engström, Irma Kajanus, Hilda Hjalmarsson, Freja Borgstrand och Nova Jendestig.

/Christine Höglander, ledare

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tölö Gymnastikförening, 17/11 22:24 
Tölö Gymnastikförening, 20/10 10:15 
Tölö Gymnastikförening, 01/01 23:21 
Tölö Gymnastikförening, 16/12 20:02 
Tölö Gymnastikförening, 16/12 19:40 
 
Sponsorer