SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄLKOMMEN TILL KORALL!

Vår yngsta KvAG grupp som startade upp VT-19 med flickor födda 2014-2012. 

 
Tränar 2 dagar i veckan.
Tränar och tävlar på steg 1-4.
 
Det går inte att anmäla sig till denna grupp.
ÄNTLIGEN TÄVLING IGEN!
2020-09-28 10:09
Söndag den 27/9 annordnades årets första tävling i Energihallen. Det var KvAG Korall som visade upp sig för domarna. Spännande, pirrigt och roligt. Eftersom Corona ställde till det i våras var detta första tävlingen på ett år för många av gymnasterna och för andra var det första tävlingen någonsin. Gemensamt för alla var dock - första tävlingen på nytt steg. 

Tjejerna har kämpat på med att lära sig nya övningar och komma ihåg sina serier. De gjorde ett jättefint jobb och det var en hård kamp om placeringarna.

Följande gymnaster ställde upp på dagens tävling:
Steg 1: Vera Bolin, Evelina Cederbom, Isabelle Dornerus, Isabella Isaksson, Ellie Olsson och Selma Cantor.
Steg 2: Ester Tyrberg (guld) Svea Skantze (silver) Arielle Glimmerhav (brons)
Steg 3: Ella Törn (guld) Emilia Svegelius (silver) Celia Robert (silver) Stella Müller (brons) Laura Martin (brons) Nellie Warberg (brons).

Det var fantastiskt roligt att se tjejerna visa upp sig igen. Som alltid händer det något extra med stilen på gymnasten när det vankas tävling. Nästa vecka ger vi plats i hallen för gymnaster på steg 6-7, riks- och regionspokal för att tävla. 
Juluppvisning
2019-12-01 20:07

Fler bilder (+13) >>
Foto: Bernt Andersson
Lördag den 30e November var det dags för Tölö GF’s årliga juluppvisning. Första gången som Korall var med som grupp och gymnasterna körde tillsammans med resten av KvAG grupperna. 

Temat som vi blivit tilldelade var 80-talet så vi klädde oss som de flesta föräldrarna minns 80-talet. Det var både tokigt och roligt. Vi körde dans och tumbling samt visade upp serierna som vi tävlat på under året. Hela tre föreställningar var tjejerna med på och de skötte sig alldeles fantastiskt. Kul att få visa upp en ny generations Tölö-gymnaster inför fullsatta läktare x3.

Nu väntar lite grundträning följt av jullov innan vi laddar om inför vårterminen och 2020. Då hälsar vi också ett gäng nya kompisar välkomna till gruppen.
Hemmatävling
2019-11-03 15:31
Lördag den 3/11 var det dags för säsongens sista tävling. Tävlingen ägde rum hemma i Energihallen där alla gymnaster från Tölö GF var med och tävlade samt gymnaster från Göteborgs föreningen Cumulus.

Från Korall tävlade gymnaster på steg 1 och 2 där även ett gäng var nya på steg 2. Alla tjejer körde kanon bra och visade upp fina serier för såväl domare som publik.

Steg 1: Svea Skantze (guld), Arielle Glimmerhav (silver)
Steg 2: Stella Müller (guld), Emilia Svegelius (silver), Laura Martin (brons), Nellie Warberg, Ella Törn, Celia Robert.

Nu är tävlingssäsongen över för den här gången och det är dags för dessa tjejer att ladda om inför juluppvisning och träna upp lite nya övningar inför kommande säsong. En riktigt bra höst har det varit för tjejerna som har utvecklats enormt den här terminen.
Lightscupen
2019-10-22 21:22
Lördag den 19:e Oktober åkte dessa glada gymnaster till Alingsås för att tävla Lightscupen. Tjejerna genomförde en fin tävling och visade verkligen upp att Tölö GF har en ny generation gymnaster att räkna med. Många var imponerade över våra starka gymnaster.

Det blev en liten annorlunda tävling för dessa tjejer då det mitt i blev en paus för att vänta in resterande steg men tjejerna klarade av att ladda om bra och fortsatte tävlingen lika fint som den startade. 

Steg 1: Laura Martin (guld), Stella Müller (brons), Ester Tyrberg, Arielle Glimmerhav, Svea Skantze
Steg 2: Ella Törn, Nellie Warberg, Emilia Svegelius

Om ca.2 veckor väntar säsongens sista tävling och det är hemma i Energihallen.
Sparbankskampen 2019
2019-10-17 21:00
Söndag den 13 Oktober åkte 8 glada gymnaster från Korall till Tjörn för att tävla höstens första tävling. Det var ett gäng spända, pirriga och förväntansfulla tjejer som marscherade in i Tölö GF´s färger.

Denna dag hade vi med oss 6 tjejer som tävlade på steg 1, Arielle Glimmerhav, Celia Robert, Ester Tyrberg, Laura Martin, Stella Müller och Svea Skantze. 

Tjejerna gjorde en jättebra tävling och många nya serier klarades, lite extra kul att det efterlängtade överkastet sattes i barren för flera av gymnasterna. När tävlingen sen var slut och det var dags för prisutdelning stod det klart att prispallen fick täckas i Tölös färger. Guld: Stella Müller, Silver: Celia Robert, Brons: Laura Martin.

För första gången tävlade Ella Törn och Emilia Svegelius på steg 2. De gjorde båda en riktigt fin tävling och klarade hålla sina nerver i styr och satte sina nya övningar och nya serier riktigt fint.

Glada och stoilta tränare åkte hem och ser framemot en fortsatt utveckling tillsammans med dessa glada tjejer. På lördag är det dessutom dags för tävling igen, då bär det av till Alingsås.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tölö Gymnastikförening, 01/01 23:21 
Tölö Gymnastikförening, 16/12 20:02 
Tölö Gymnastikförening, 16/12 19:40 
Tölö Gymnastikförening, 11/12 22:04 
Tölö Gymnastikförening, 05/12 20:24 
Tölö Gymnastikförening, 28/09 09:52 
 
Sponsorer