SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄLKOMMEN TILL KORALL!

Vår yngsta KvAG grupp som startade upp VT-19 med flickor födda 2014-2012. 

 
Tränar 3-4 dagar i veckan.
Tränar och tävlar på steg 4-6
 
Det går inte att anmäla sig till denna grupp.
Aprilcupen i Gråbo
2022-04-03 12:03
Steg 1-4 | Steg 5-6
Lördag den 2: april åkte Korallerna till Gråbo och tävlade Aprilcupen när Gråbo antligen fick chansen att arrangera tävling i sin nya hall.
På förmiddagen tävlade Arielle Glimmerhav, Isabella Isaksson, Isabelle Dornerus och Vera Bolin på steg 3. Ester Tyrberg, Ines Gunnarsson, Milli Berggren och Svea Skantze tävlade steg 4. På eftermiddagen tävlade Ella Törn, Emilia Svegelius, Laura Martin och Stella Müller steg 5 tillsammans med gymnaster från röd/vit.
 
Gymnasterna bjöd på härlig gymnastik och vi fick se många fina serier. Tölö visade också prov på riktigt härlig laganda där vi hejar på varandra. Och med den härliga stöttningen från varandra så gör det ingenting om man råkar få in en miss här och där i sina serier.
Riktigt kul att se tjejerna tävla tillsammans och nu tränar vi på inför nästa tävling om en månad i Borås.
Tävling i Alingsås
2022-03-27 12:07
Steg 5-6 | Steg1-4
Helgen 26-27 Mars bjöd Alingsås in till tävling. 
Först ut på lördagen var våra gymnaster på Steg 5, där vi hade med oss Ella Törn, Laura Martin & Stella Müller som alla är nya på steg 5 för den här terminen. Tjejerna gjorde en toppen tävling och visade upp många nya övningar som de inte visat upp tidigare. Eftersom tjejerna är under 10 år redovisas ingen resultat lista för dem, men de var nöjda med sin premiärinsats. 
 
På söndagen var det dags för våra tjejer på steg 3 och 4 att tävla. Denna gång hade vi med oss Evelina Cederbom, Isabella Isaksson, Isabelle Dornerus och Vera Bolin på steg 3 som även dem är nya på sitt steg för denna termin. På steg 4 hade vi med oss Ester Tyrberg, Milli Berggren och Svea Skantze som också är nya på sitt steg. 
Alla tjejer gjorde en toppen tävling men nytt för den här terminen är att inga placeringar redovisas på steg 1-4 utan alla får en deltagar medalj. 
 
Nu laddar tjejer om lite snabbt, för nästa vecka bär det av till Gråbo på tävling.
Hemmatävling I Energihallen
2022-03-19 12:14
Steg 3| Steg 4 | Steg 5

Vi har testat på tävlingsnerverna på hemmaplan tillsammans med KvAG Turkos. Perfekt uppladdning inför kommande tävlingar i vår.

Nästan alla tjejer i Korall har den här terminen intagit nya serier i Stegseriesystemet vilket gjort att de kämpat på med många nya övningar och dessutom en himla massa nya serier att komma ihåg. Tjejerna gjorde under hemmatävlingen en strålande insats och visade oss att det kommer bli en riktigt rolig vår.

 

Steg 3: Isabelle Dornerus, Vera Bolin & Isabella Isaksson
Steg 4: Svea Skantze & Ester Tyrberg

Steg 5: Stella Müller, Emilia Svegelius, Ella Törn & Laura Martin 

ÄNTLIGEN TÄVLING IGEN!
2020-09-28 10:09
Söndag den 27/9 annordnades årets första tävling i Energihallen. Det var KvAG Korall som visade upp sig för domarna. Spännande, pirrigt och roligt. Eftersom Corona ställde till det i våras var detta första tävlingen på ett år för många av gymnasterna och för andra var det första tävlingen någonsin. Gemensamt för alla var dock - första tävlingen på nytt steg. 

Tjejerna har kämpat på med att lära sig nya övningar och komma ihåg sina serier. De gjorde ett jättefint jobb och det var en hård kamp om placeringarna.

Följande gymnaster ställde upp på dagens tävling:
Steg 1: Vera Bolin, Evelina Cederbom, Isabelle Dornerus, Isabella Isaksson, Ellie Olsson och Selma Cantor.
Steg 2: Ester Tyrberg (guld) Svea Skantze (silver) Arielle Glimmerhav (brons)
Steg 3: Ella Törn (guld) Emilia Svegelius (silver) Celia Robert (silver) Stella Müller (brons) Laura Martin (brons) Nellie Warberg (brons).

Det var fantastiskt roligt att se tjejerna visa upp sig igen. Som alltid händer det något extra med stilen på gymnasten när det vankas tävling. Nästa vecka ger vi plats i hallen för gymnaster på steg 6-7, riks- och regionspokal för att tävla. 
Juluppvisning
2019-12-01 20:07
Ladda album (+23 bilder) >>
Foto: Bernt Andersson
Lördag den 30e November var det dags för Tölö GF’s årliga juluppvisning. Första gången som Korall var med som grupp och gymnasterna körde tillsammans med resten av KvAG grupperna. 

Temat som vi blivit tilldelade var 80-talet så vi klädde oss som de flesta föräldrarna minns 80-talet. Det var både tokigt och roligt. Vi körde dans och tumbling samt visade upp serierna som vi tävlat på under året. Hela tre föreställningar var tjejerna med på och de skötte sig alldeles fantastiskt. Kul att få visa upp en ny generations Tölö-gymnaster inför fullsatta läktare x3.

Nu väntar lite grundträning följt av jullov innan vi laddar om inför vårterminen och 2020. Då hälsar vi också ett gäng nya kompisar välkomna till gruppen.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tölö Gymnastikförening, 08/05 16:57 
Tölö Gymnastikförening, 24/11 13:35 
Tölö Gymnastikförening, 15/10 23:57 
Tölö Gymnastikförening, 30/09 13:01 
Tölö Gymnastikförening, 22/08 08:14 
Tölö Gymnastikförening, 11/07 13:34 
 
Köp dina Bingolotter här
Sponsorer