SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄLKOMNA TILL ROSAS SIDA!
Flickor födda 2011-2009

Tränar 3 dagar i veckan.
Tävlar på steg 4-5.

Det går inte att anmäla sig till denna grupp.
Tävling på Tjörn
2018-10-27 14:34
Helgen den 20-21 oktober var Tölö Gymnastikförening på Tjörn och tävlade.

På lördagen tävlades det på steg 5-6, då ställde Tölö GF upp med Agnes Eliasson, Eden Hedström och Ida Forsström. Tre glada och positiva gymnaster som visade upp sig från sin bästa sida under säsongens första tävling. Ida kammade hem bronsplatsen på steg 5 och Eden tog silverplatsen på steg 6. Agnes klarade nya svåra övningar på steg 5, bland annat brygga på bom.

På söndagen var det dags för tjejerna som tävlar på steg 1-4 att få tävla. Då ställde Tölö upp med Eira Carlsson, Ellie Segerström, Hilda Netsner, Sonja Olsén och Thea Enered. Tjejerna var på strålande humör, lite pirriga men mycket förväntansfulla och det gav utdelning. 

Fantastisk prestation av alla med en 1:a plats för Eira på steg 3, 2:a plats för Ellie på steg 3, samt en fjärdeplats för Sonja på samma steg och en fjärdeplats för Thea på steg 4 och Hilda på steg 2.

Stort grattis alla tjejer till en mycket bra genomförd tävling. Nästa tävling äger rum i vår egen hall. Det ska bli spännande!
Tävling i Alingsås
2018-10-10 15:51
Förväntansfulla och något nervösa tjejer från Tölö inledde i lördags tävlingssäsongen i Alingsås. För de flesta av dem var det första gången som de skulle tävla på ett nytt steg inom steg-serien. 

Alla gjorde strålande ifrån sig och de åkte hemåt med en 1:a plats (Eira Carlsson steg 3), en 2:a plats (Ellie Segerström steg 3), två 4:e platser (Sonja Olsèn steg 3 och Thea Enered steg 4). Grattis tjejer! 
Sista träningen
2017-09-02 13:36
Det är nu det händer - på riktigt! Tölö GF skall få flytta in i en specialanpassad gymnastikhall och i onsdags gjorde gymnasterna sin sista träning i Aranäshallen. Såklart blandade känslor kring det, lite sorgligt att lämna sin gamlaträningshall men också mycket glädje och förväntningar kring att få komma in i en riktig gymnastikhall och träna. Det här har vi väntat på länge och förhoppningsvis kommer vi in i nya hallen alldeles snart!

Tävling i Tidaholm
2017-05-16 17:45

Så har den AG Cerisa gruppen varit i Tidaholm i helgen för att delta i säsongens sista tävling. 😃Alla tjejer gör bra ifrån sig och många har lyckats med övningar som de tränat länge på. För någon var det lyckas med bryggan på bom, för nån annan var det flickis på mattan eller kippen i barr. 👏🏼👏🏼🌺


I steg 2 kom Ellie Segerström på tredje plats. I steg 3 vann Ida Salmela och Thea Enered på en tredje plats. Alla tjejer visade ett gott humör och en god "klubbanda" genom att heja, berömma och även trösta varandra när det behövdes. 🤸🏼‍♀️🤸🏻‍♂️😊


Grymt kört alla goa tjejer!! 😃💪🏼👏🏼


Nu kör vi de sista träningspassen i Aranäshallen och ser fram mot att starta upp efter sommaren i den nya hallen! ☀️😁✨

Tävling i Malmö
2017-04-22 17:51
Lördag 22/4 var detta glada gäng i Malmö på tävling.


Det var en rolig tävling med många fina insatser 👏🏼👍🏼
Ellie Segerström(steg2), Moa Sjöström (steg4),Meja Spårell (steg5) och Hanna Sellman (steg 6) gjorde sin första tävling på ett nytt steg och gjorde det bra.


Vi fick med oss flera pallplatser hem även denna tävling 😊
I steg 3 vann Ida Salmela och Thea Enered kom 3:a. I steg 4 kom Ida Holming 2:a och Meja Sjöström 3:a. I steg 5 kom Frida Stockman på 2:a plats och vi hade stort gäng Tölö tjejer precis utanför pallen.


Stort grattis till alla goa tjejer för era fina insatser  👏🏼👏🏼👏🏼😃😃🌺🌺

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Tölö Gymnastikförening, 24/11 13:35 
Tölö Gymnastikförening, 15/10 23:57 
Tölö Gymnastikförening, 30/09 13:01 
Tölö Gymnastikförening, 22/08 08:14 
Tölö Gymnastikförening, 11/07 13:34 
Tölö Gymnastikförening, 16/04 16:50 
 
Köp dina Bingolotter här
Sponsorer