SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kvinnlig Artistisk Gymnastik
Kvinnlig Artistisk Gymnastik, som ofta förkortas KvAG, är en tävlingsdisciplin med de klassiska redskapen hopp, barr, bom och fristående. I Tölö GF har vi grupper från 5 års ålder upp till seniorgymnaster.

Vi tränar och tävlar på de Svenska Stegserierna och har idag gymnaster från nivå 1 upp till nivå 7, samt regions- och rikspokal, JCoP och CoP. Samtliga tävlingsgymnaster tävlar på regionstävlingar, men vi har även flickor som är uppe och tävlar rikstävlingar, där målet är att få upp ännu fler gymnaster på riksnivå.

Till våra grupper inom artistisk gymnastik kan man inte ställa sig i kö. Platser i dessa grupper tillsätts i regel från föreningens träningsgrupper. En sådan gruppförflyttning görs alltid i samråd ledarna emellan. Man tar då hänsyn till gymnastens färdigheter, intresse och mognad. Förflyttningen sker även i samråd med barnets föräldrar, då det krävs både mer träningstid, engagemang och arbete i föreningen att vara med i en tävlingsgrupp.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Tölö Gymnastikförening, 08/05 16:57 
Tölö Gymnastikförening, 24/11 13:35 
Tölö Gymnastikförening, 15/10 23:57 
Tölö Gymnastikförening, 30/09 13:01 
Tölö Gymnastikförening, 22/08 08:14 
Tölö Gymnastikförening, 11/07 13:34 
 
Köp dina Bingolotter här
Sponsorer