SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄLKOMMEN TILL RÖD/VIT

Flickor födda 2011-2000.

Tränar 3-6 dagar i veckan.
Tävlar på steg 5-7, samt regions- och rikspokal, JCoP och CoP.

 
Det går inte att anmäla sig till denna grupp.
Ungdomscupen & Svenskacupen
2019-11-16 12:53
Birgitta och Amanda
Idag var det dags för Ungdomscupen och Svenska cupen i Västerås. Amanda tog efter en mycket fin barrserie hem guldet i barr i svenska cupen! Birgitta körde en fin mångkamp med ett personbästa! Ett guld i fristående i Ungdomscupen blev det också! Stort grattis tjejer! Nu är säsongen över för Birgitta medans Amanda laddar för Alpha Factor nästa helg! Grymt jobbat idag , vi är så stolta!/ Per och Rebecca
Hemmatävling i Energihallen
2019-11-03 12:54
Tölö-gänget
Söndag den 3/11 tävlade ett riktigt gott gäng med Tölö-gymnaster hemma i Energihallen. Tillsammans med Cumulus bjöds det på gymnastik från steg 1 upp till CoP på senior nivå. Så himla härligt att se våra gymnaster heja  och stötta varandra.

Nu är de flesta av våra gymnaster färdig tävlade för säsongen och siktar mot årets juluppvisning, men för Amanda och Birgitta väntar tävling i Västerås om två veckor 🏆
Mälarcupen Futurestars
2019-11-02 12:55
Alli | Meja | Emmie | Birgitta
Fredag den 1/11 var Alli Salmela, Birgitta Eriksson Lyrdal, Emmie Enered och Meja Spårell i Stockholm för att tävla Mälarcupens FutureStars. En internationell tävling där bland annat gymnaster den Norge,  Finland och Färöarna deltog.

Först ut på förmiddagen tävlade Alli, Emmie och Meja på steg 6. Det var ett tufft startfält med många duktiga gymnaster. Tjejerna körde på bra och visade upp väldigt fina serier. Efter fyra väl genomförda grenar stod det klart att Emmie hamnade på 8:e plats, Meja på 10:e plats och Alli på 11:e plats. Detta i ett startfält på 24 gymnaster.

På eftermiddagen var det sedan dags för Birgitta att tävla på steg 7. Återigen ett tufft startfält där Birgitta höll ihop sig bra och behöll ett lugn genom hela tävlingen. När prisutdelningen genomfördes visade det sig att Birgitta kammande hem tredjeplatsen. Birgitta som under åren nu gjort ganska många tävlingar i Stockholm kände sig väldigt nöjd med att äntligen få plocka hem en medalj vid detta motstånd.

Dagen till ära var det även lagtävling där de fyra bästa placeringarna räknades in. Eftersom Tölö endast hade fyra gymnaster med sig så räknades allas placeringar vd varje redskap. Trots att många föreningar hade med sig bra många fler gymnaster så lyckades tjejerna hamna på en 6:e plats som lag. Bra jobbat tjejer!

Söndag 3/11 väntar hemma tävling för de flesta av Tölö GF’s AG-gymnaster. Det blir en spännande dag för stora och små.
Lightscupen
2019-10-22 12:59
Lördag den 19:e Oktober var dete dags för tävling igen för Tölö GFs gymnasdter inom Kvinnlig Artistisk Gymnastik, denna gång bar det av till Alingsås och Lightscupen. 

På förmiddagen tävlade gymnaster på steg 1-6 där Tölö GF hade med sig följande gymnaster:
Steg 1: Laura Martin (guld), Stella Müller (brons), Ester Tyrberg, Arielle Glimmerhav, Svea Skantze
Steg 2: Ella Törn, Nellie Warberg, Emilia Svegelius
Steg 4: Eira Carlsson (guld), Sonja Olsén, Hilda Netsner, Ellie Segerström
Steg 5: Stella Segerström, Moa Säfverström, Ida Salmela, Thea Enered
Steg 6: Emmie Enered (guld), Meja Spårell (brons), Alli Salmela

På eftermiddagen tävlade gymnaster på region- och rikspokal, där hade Tölö GF med sig två gymnaster, Eden Hedström (guld) på regionspokal och Frida Stockman (guld) på rikspokal. 

Tjejerna på steg 5-6, regions- och rikspokal plockade även med sig ett gäng grenmedaljer hem.
Sparbankskampen 2019
2019-10-17 13:01
1-4 | 5-6
Helgen den 12-13 Oktober var det äntligen dags för höstens tävlingspremiiär. 20 spända och förväntansfulla Tölö-gymnaster begav sig till Tjörn för att tävla Sparbankskampen.

På lördagen tävlade tjejer på steg 5-6 där Tölö ställde upp med följande gäng:
Steg 5: Ida Salmela | Moa Säfverström | Stella Segerström, 4:a | Thea Enered
Steg 6: Alli Salmela, 3:a | Emmie Enered | Meja Spårell

På dessa steg hade de även grenmedaljer med 1:a, 2:a, 3:a i respektive gren. Där tog Tölö-tjejerna med sig ett gäng medaljer hem.

På söndagen var det dags för tjejer på Steg 1-4 där Tölö hade med sig följande gymnaster:
Steg 1: Arielle Glimmerhav  | Celia Robert, silver | Ester Tyrberg | Laura Martin, brons | Stella Müller, guld | Svea Skantze
Steg 2: Ella Törn | Emilia Svegelius
Steg 4: Ellie Segerström | Eira Carlsson, guld | Hilda Netsner | Sonja Olsén

Samtliga tjejer stod för en strålande insats och ser nu framemot kommande tävlingar. Första redan på lördag, då bär det av till Alingsås och Stockholm
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tölö Gymnastikförening, 08/05 16:57 
Tölö Gymnastikförening, 24/11 13:35 
Tölö Gymnastikförening, 15/10 23:57 
Tölö Gymnastikförening, 30/09 13:01 
Tölö Gymnastikförening, 22/08 08:14 
Tölö Gymnastikförening, 11/07 13:34 
 
Köp dina Bingolotter här
Sponsorer