SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Viktig information om anmälan och kö till Tölö Gf!

Vi är jätteglada över att intresset för att börja i Tölö Gf är så stort!

 

Föreningen har ca 500 aktiva gymnaster och några hundra barn i kö. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda så många barn som möjligt en plats hos oss, men måste förhålla oss till vår tillgång till ledare och antal tider i våra lokaler.

 

Vi har numera EN årlig ansökningsperiod: 1 maj - 31 maj

Övrig tid tar vi inte emot några anmälningar.

 

Anmälningarna som görs under ansökningsperioden gäller för närmast kommande hösttermin OCH vårtermin. Kön nollställs årligen i april, vilket innebär att man måste skicka in en ny anmälan varje år om intresse att börja i föreningen kvarstår.

 

För att anmälan ska vara giltig måste barnet vara 3 år fyllda, senast den 31 december (det år som anmälan skickas in).

 

Om barnet har förkunskaper inom gymnastik (eller liknande aktivitet) beskriv gärna kortfattat i anmälan under "kommentarer" vilken kunskapsnivå barnet har, tidigare träningsformer, antal år, tidigare förening o s v. Här kan du även ange om du som förälder kan tänka dig att engagera dig som ledare i föreningen, och berätta då gärna om eventuell relevant bakgrund/kunskap. Detta kan ge förtur i kön då tillgång till flera ledare ökar chanserna för föreningen att starta nya grupper eller att utöka befintliga grupper. Här kan du också ange eventuellt önskemål om dag/tid.

 

Vår kanslist (som tar emot och administrerar alla anmälningar) har inte möjlighet att svara på frågor kring exakt vilken köplats ett visst barn har eller när man kan förvänta sig att få en plats. Platstillgången beror på hur många barn (och i vilka åldrar) som eventuellt slutar eller byter grupp och/eller om vi har möjlighet att starta nya grupper. Vissa terminer kan vi endast ta in ett fåtal barn och andra terminer något flera.

 

Föreningen meddelar (via mejl) i god tid innan grupperna startar om man fått en plats. Man blir INTE kontaktad om man INTE fått en plats.

 

Om man blir erbjuden en plats i förningen så skickas fakturan ut via mejl. Om e-postadressen förändras är det viktigt att ni meddelar oss detta, genom att skicka ett mejl till kansli@tologf.se. Om vi inte kan få kontakt med er via angiven e-postadress eller om e-postadressen inte längre är i bruk så kommer platsen att gå till nästa på kö.

 

Observera att fakturabeloppet ska vara föreningen tillhanda senast på förfallodagen. Ingen påminnelse skickas ut. Är fakturan obetald efter förfallodatum så stryks platsen, som istället erbjuds till nästa på kö.

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen, Tölö Gf

 

Vill du komma till anmälningsformuläret? Klicka då här!
Juluppvisning den 3 december
2022-11-28 19:23
Lördagen den 3 december är det äntligen dags för Tölö Gymnastikförenings årliga juluppvisning i Sporthallen!
 
Två föreställningar kommer att ges, den första kl.12:00 och den andra kl. 15:00.
 
Inträde:
3 - 12 år 30 kr
13 år och äldre 60 kr
 
Utöver att få se våra duktiga gymnaster visa upp vad de har lärt sig under terminen kommer det även finnas möjlighet att köpa lotter och fika. På entrébiljetten har man dessutom chans att vinna någon av våra fantastiska stjärnvinster, som lottas ut under respektive föreställning.
 
Vi ser helst att man betalar via swish. Vi vill undvika hantering av kontanter i möjligaste mån och om man betalar kontant vill vi att man har jämna pengar, då vi har en begränsad växelkassa. 
 
Hoppas att vi ses!
 
 
Den 12 oktober - Nya föreningskläder och klädbytardag
2022-09-30 20:18

Onsdagen den 12 oktober, det är då det händer...

 

NYA FÖRENINGSKLÄDER

Mellan kl 17 och 19 kommer det finnas en representant från Intersport i Energihallen, Energigatan 23, för att visa upp våra nya föreningskläder. Man har möjlighet att klämma och känna och givetvis prova för att se storlekar osv.

 

KLÄDBYTARDAG

Mellan kl 17:30 och 19:30 anordnar Tölö GF en klädbytardag i Energihallen (Energigatan 23).

Alla som vill sälja begagnade gymnastikdräkter, gymnastikshorts/hipsters och/eller Tölö-overaller kan lämna in dessa i Energihallen från kl 17:00 på försäljningsdagen (eller tidigare enligt överenskommelse med någon av oss som arrangerar dagen).

Man hänger respektive plagg på en galge tillsammans med en lapp på vilket det ska stå; vad det är man säljer inkl. storlek, namnet på den som säljer, pris samt telnummer för swish. 

Eventuella osålda plagg hämtas upp mellan kl 19:30 och 20:00 på försäljningsdagen. (Osålda plagg som inte hämtats upp senast kl 20:00 skänks till second hand.) 

Vid frågor går det bra att maila:
annlouisesparell@hotmail.com

Varmt välkomna!

Tölögymnaster glänste på Regionmästerskapet!
2022-05-22 20:15

Helgen 21-22 maj stod ABGS som värd för Regionmästerskapet för lag från Region Väst! 

En mångkampstävling för nivåerna 7-3.

 

Tölö GF Trupp Cerise & Trupp Violett knep båda silverplatserna 🥈🥈 i nivå 6 & 5 och kan titulera sig ’Näst bäst i väst’ 😀. Trupp Violett var bara ynka 0.05 från första platsen.

 

Trupp Indigo gjorde sin sista tävling och gjorde fantastiskt ifrån sig! Många vågade sig på att prova nya svårare övningar och det med bravur. Det slutade i en finfin fjärde placering i nivå 3!

 

Så grymt duktiga gymnaster som avslutade tävlingssäsongen med Tölöflaggan på topp!

Varbergsklassen levererade som vanligt!
2022-05-12 15:19

Vilka otroliga insatser vi hade i helgen från våra truppgymnaster. 

Trupp Indigo tävlade i 4an och tog hem guldet 🥇 på trampetten och gjorde ett superfint fristående och jättefina varv på tumblingen!

 

Trupp Cerise kammade hem medalj i alla grenar i 6an. Silver 🥈i trampett, silver 🥈 i fristående och brons 🥉 i tumbling, delad total förstaplats av alla 18 tävlande i klassen! 

 

Trupp Magenta gjorde sin första tävling. Och oj vad de levererade! De tävlade i nivå 8 och fick bäst poäng i både tumbling och trampett i.

Och Tölö-andan är stark hos våra gymnaster, vilken sammanhållning i lagen och SOM dom hejjar på alla lag! Helt underbart att se glädjen på tävlingsplatsen.

Anmälan är nu öppen!
2022-05-01 09:38
På grund av tekniska problem har vi haft problem med att öppna upp vår anmälan. Detta är nu löst och det går nu att anmäla sig till våra gymnastikgrupper.
Vi ber om ursäkt för det besvär detta har orsakat er.
Nyheter från våra grupper
Beställning av träningskläder, 10/10 17:09 
Truppgymnastik, 12/05 15:17 
Truppgymnastik, 12/04 13:07 
KvAG Korall, 03/04 12:03 
 
Sponsorer