SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Viktig information om anmälan och kö till Tölö Gf!

Vi är jätteglada över att intresset för att börja i Tölö Gf är så stort!


Föreningen har ca 500 aktiva gymnaster och över 400 barn i kö. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda så många barn som möjligt en plats hos oss, men måste förhålla oss till vår tillgång till ledare och antal tider i våra lokaler.


Vi har numera EN årlig ansökningsperiod: 1 maj - 31 maj

Övrig tid tar vi inte emot några anmälningar.


Anmälningarna som görs under ansökningsperioden gäller för närmast kommande hösttermin OCH vårtermin. Kön nollställs årligen i april, vilket innebär att man måste skicka in en ny anmälan varje år om intresse att börja i föreningen kvarstår.


För att anmälan ska vara giltig måste barnet vara 3 år fyllda, senast den 31 december (det år som anmälan skickas in).


Om barnet har förkunskaper inom gymnastik (eller liknande aktivitet) beskriv gärna kortfattat i anmälan under "kommentarer" vilken kunskapsnivå barnet har, tidigare träningsformer, antal år, tidigare förening o s v. Här kan du även ange om du som förälder kan tänka dig att engagera dig som ledare i föreningen, och berätta då gärna om eventuell relevant bakgrund/kunskap. Detta kan ge förtur i kön då tillgång till flera ledare ökar chanserna för föreningen att starta nya grupper eller att utöka befintliga grupper. Här kan du också ange eventuellt önskemål om dag/tid.


Vår kanslist (som tar emot och administrerar alla anmälningar) har inte möjlighet att svara på frågor kring exakt vilken köplats ett visst barn har eller när man kan förvänta sig att få en plats. Platstillgången beror på hur många barn (och i vilka åldrar) som eventuellt slutar eller byter grupp och/eller om vi har möjlighet att starta nya grupper. Vissa terminer kan vi endast ta in ett fåtal barn och andra terminer något flera.


Föreningen meddelar (via mejl) i god tid innan grupperna startar om man fått en plats. Man blir INTE kontaktad om man INTE fått en plats.


Om man blir erbjuden en plats i förningen så skickas fakturan ut via mejl. Om e-postadressen förändras är det viktigt att ni meddelar oss detta, genom att skicka ett mejl till kansli@tologf.se. Om vi inte kan få kontakt med er via angiven e-postadress eller om e-postadressen inte längre är i bruk så kommer platsen att gå till nästa på kö.


Observera att fakturabeloppet ska vara föreningen tillhanda senast på förfallodagen. Ingen påminnelse skickas ut. Är fakturan obetald efter förfallodatum så stryks platsen, som istället erbjuds till nästa på kö.


Med vänlig hälsning

Styrelsen, Tölö Gf

 

Vill du komma till anmälningsformuläret? Klicka då här!
Ordförande har ordet
2021-12-31 09:25

Vill börja med att tacka er alla för det gångna året, som även detta år blev ganska märkligt på grund av pandemin vi drabbats av. Ibland blev det ganska snabba vändningar i och med att restriktioner blev hårdare, men med facit i hand så blev det ändå ett rätt bra gympaår. 💗

 

I våras var det lite hårdare restriktioner, men i de flesta fall kunde vi bedriva träningarna som vanligt. Lagom till hösten så lättade restriktionerna och tävlingar kom igång, vilket var efterlängtat av våra tävlingsgymnaster. Och vilka prestationer de gjorde. 💗

 

Vi kunde även ha vår uppskattade juluppvisning, fast med hänsyn tagen till de nya restriktioner som trädde i kraft den 1 december med bland annat Vaccinationspass. Så fantastiskt kul att få se alla våra gymnaster och ledare visa upp vad de tränat på under det gångna året. 💗

 

Nu stundar 2022 och vi får hoppas att det blir ett bättre år och att pandemin klingar av. 💗

 

Återigen ett stort tack till alla gymnaster, föräldrar, ledare, domare, styrelsemedlemmar och alla andra som gör vår förening till vad den är. Ni är värdefulla för oss och utan er hade vi inte varit den fantastiska förening vi är. 💗

 

Önskar er ett riktigt Gott Nytt År!🤸‍♀️💗🤸‍♀️

 

//Nillis 
Ordförande
Tölö Gf

Behövs en extra julklapp?
2021-12-16 18:40

Behövs en extra julklapp, men du vet inte riktigt vad du ska hitta på?

 

Vi har ett tips - en tygkasse med Tölö Gfs logga på.

Kassen kostar 100 kr och hälften av dessa pengar går till utbildning av våra ledare och inköp av redskap. Allt för att det ska bli så bra som möjligt för våra gymnaster.

 

Kassen finns att köpa i Energihallen, Energigatan 23, på lördag, 18/12, mellan kl 9 - 11.

Betalning sker på plats via Swish.

Man kan även köpa en bandana med Tölö-tryck och vattenflaska.

 

Man behöver inte mejla in beställningen på ovanstående till på lördag.

 

För att se lite mer om kasse, bandana och vattenflaska - läs under beställning av träningskläder.

Ett stort tack ❤
2021-12-05 05:23
Några av våra fantastiska gymnaster ❤

Ett stort tack till alla er som kom till våra juluppvisningar för att se våra fantastiska gymnaster och våra härliga ledare. ❤

 

Första juluppvisningen i Kungsbacka Sporthall, efter ett års uppehåll och 36 år i Aranäshallen. En del nytt att tänka på, så som att kolla Vaccinationspass till exempel - men vad bra det blev. ❤

 

Vill även tacka alla er föräldrar som hjälpt till att göra vår juluppvisning möjlig,  dels genom att bidra till att vi kunde genomföra den och dels genom att låta oss låna era barn.

 

En av våra fantastiska hedersmedlemmar, Bernt Andersson, tog en mängd härliga foton på våra uppvisningar. Bifogar länk så att ni kan se och njuta. ❤

 

https://photos.app.goo.gl/sqtwr4JVo8mQZR3v9

Dags för juluppvisning - kom förberedd!
2021-12-01 23:00

Nu närmar sig äntligen vår efterlängtade juluppvisning. På lördag, den 4 december, kl 12.00 och kl 14.00 i Kungsbacka Sporthall är det dags.

 

För att få ett smidigt insläpp vid entrén ber vi er att sprida nedan information till vänner och anhöriga som tänkt komma.


I enlighet med gällande rekommendationer från FHM kommer det krävas Covidpass för all publik över 18 år för att komma in. Covidpasskontrollen kommer ske vid entrén. För att få ett så smidigt insläpp som möjligt vill vi att ni som kommer gör följande:
1. Ladda ner ert aktuella covidpass från 1177.se 
2. Ha Covidpasset redo i skärmen på telefonen alt tryck ut det och ha papperskopian redo tillsammans med ID-handling.
3. Visa fram det till entrévärden med ID-handling.
4. Gå vidare in och betala din biljett vid kassavärdarna.
5. Ta en plats och njut av föreställningen!

 

Observera att det inte räcker med notiser om vaccination, intyg el dyl.! Endast giltigt covidpass!

Åtgärder mot Covid-19 - detta gäller från den 22 november
2021-11-23 19:52

Som ni alla vet så följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vill därför förtydliga vad som gäller från  den 22 november.

 

Både vaccinerade och ovaccinerade bör testa sig vid symtom.


Som tidigare uppmanas alla att vara uppmärksamma på symtom och stanna hemma men från 22 november rekommenderas även vaccinerade att testa sig för covid-19 när de får symtom. Följande rekommendationer kommer därmed att gälla:

* Var uppmärksam på nytillkomna symtom som halsont, snuva, feber, hosta eller sjukdomskänsla.
* Stanna hemma om du får dessa eller andra symtom på luftvägsinfektion.
* Testa dig för covid-19 om du får symtom. Det gäller både dig som är ovaccinerad och dig som är vaccinerad. Barn som ännu inte börjat förskoleklass och de som haft konstaterad covid-19 senaste halvåret behöver inte testa sig. På 1177.se finns information om hur testningen går till där du bor.
* Genom att stanna hemma när du får symtom minskar du spridningen av covid-19 och andra infektioner som influensa och RS-virus.
* Även om du får ett negativt testsvar för covid-19 bör du fortsätta stanna hemma från arbetet, skolan, förskolan och andra aktiviteter när du får symtom på luftvägsinfektion. Det minskar spridningen av andra infektioner.
* Ring telefonnummer 1177 om du behöver hjälp med att bedöma dina symtom eller råd om var du kan söka vård. Det gäller särskilt personer i riskgrupp som kan behöva behandling även för andra sjukdomar än covid-19, som till exempel influensa.

Nyheter från våra grupper
Beställning av träningskläder, 16/12 18:34 
Beställning av träningskläder, 16/12 18:30 
Beställning av träningskläder, 15/09 17:55 
Beställning av träningskläder, 15/09 17:44 
KvAG Korall, 28/09 10:09 
KvAG Korall, 01/12 20:07 
 
Sponsorer