SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Viktig information om anmälan och kö till Tölö Gf!

Vi är jätteglada över att intresset för att börja i Tölö Gf är så stort!

 

Föreningen har ca 500 aktiva gymnaster och några hundra barn i kö. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda så många barn som möjligt en plats hos oss, men måste förhålla oss till vår tillgång till ledare och antal tider i våra lokaler.

 

Vi har numera EN årlig ansökningsperiod: 1 maj - 31 maj

Övrig tid tar vi inte emot några anmälningar.

 

Anmälningarna som görs under ansökningsperioden gäller för närmast kommande hösttermin OCH vårtermin. Kön nollställs årligen i april, vilket innebär att man måste skicka in en ny anmälan varje år om intresse att börja i föreningen kvarstår.

 

För att anmälan ska vara giltig måste barnet vara 3 år fyllda, senast den 31 december (det år som anmälan skickas in).

 

Om barnet har förkunskaper inom gymnastik (eller liknande aktivitet) beskriv gärna kortfattat i anmälan under "kommentarer" vilken kunskapsnivå barnet har, tidigare träningsformer, antal år, tidigare förening o s v. Här kan du även ange om du som förälder kan tänka dig att engagera dig som ledare i föreningen, och berätta då gärna om eventuell relevant bakgrund/kunskap. Detta kan ge förtur i kön då tillgång till flera ledare ökar chanserna för föreningen att starta nya grupper eller att utöka befintliga grupper. Här kan du också ange eventuellt önskemål om dag/tid.

 

Vår kanslist (som tar emot och administrerar alla anmälningar) har inte möjlighet att svara på frågor kring exakt vilken köplats ett visst barn har eller när man kan förvänta sig att få en plats. Platstillgången beror på hur många barn (och i vilka åldrar) som eventuellt slutar eller byter grupp och/eller om vi har möjlighet att starta nya grupper. Vissa terminer kan vi endast ta in ett fåtal barn och andra terminer något flera.

 

Föreningen meddelar (via mejl) i god tid innan grupperna startar om man fått en plats. Man blir INTE kontaktad om man INTE fått en plats.

 

Om man blir erbjuden en plats i förningen så skickas fakturan ut via mejl. Om e-postadressen förändras är det viktigt att ni meddelar oss detta, genom att skicka ett mejl till kansli@tologf.se. Om vi inte kan få kontakt med er via angiven e-postadress eller om e-postadressen inte längre är i bruk så kommer platsen att gå till nästa på kö.

 

Observera att fakturabeloppet ska vara föreningen tillhanda senast på förfallodagen. Ingen påminnelse skickas ut. Är fakturan obetald efter förfallodatum så stryks platsen, som istället erbjuds till nästa på kö.

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen, Tölö Gf

 

Vill du komma till anmälningsformuläret? Klicka då här!
Ordföranden har ordet
2023-01-05 22:04

Vad ska man säga om året som gått?!? Personligen hade jag en spagatutmaning med gymnasterna i 3 grupper. I början av december erkände jag mig besegrad, men lovade att jag kommer igen när de minst anar det... 😜 

 

Året började med lite restriktioner, som sedan släpptes när Covid-19 inte längre ansågs vara en pandemi. Träningarna har fortlöpt som de gjorde innan pandemin och våra tävlingsgrupper har varit iväg på tävlingar runtom i landet.

 

Som förening har vi valt att göra våra ledare mer bekanta med ätstörningar, som är ett utbrett problem i samhället i stort. Vi startade hösten med en kick-off för ledarna där föreningen Frisk & Fri hade en föreläsning.

På vår hemsida finns vår handlingsplan för att försöka motverka ätstörningar. Gå gärna in och titta på tologf.se under: Ätstörningar - Vi gör vad vi kan. 💗

 

Terminen avslutades med en tragisk händelse där en vuxen ledare valde att avsluta sitt liv i Energihallen. Vi känner oss trygga i att föreningen där personen var aktiv i hanterar situationen på ett gott sätt. Våra tankar går till anhöriga och vänner i denna svåra stund. ❤️

Det är många som påverkats av det inträffade och några kanske inte känner den trygghet och glädje som tidigare funnits. En av de stora uppgifterna vi tre föreningar som verkar tillsammans i Energihallen har nästa år, är att få Energihallen till en glädjens plats igen. En plats där alla kan känna trygghet och glädje och där kärleken till sporten förenar oss alla.

Tillsammans är vi starka ❤️

 

Slutligen vill jag passa på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt Gympaår ❤️🤸‍♀️🤸🤸‍♂️❤️

 

//Nillis 

Juluppvisningen 2022 - ett stort tack och fyra stora grattis ❤️
2022-12-04 07:41

Vi vill rikta ett stort tack till våra underbara gymnaster och ledare som gjorde gårdagens juluppvisningar så bra som de blev ❤️

Så kul att se alla dessa härliga gymnaster och ledare visa upp vad de kan

🤸‍♀️❤️🤸‍♂️❤️🤸

 

Vill även rikta ett stort tack till den fantastiska publiken, ni får betyg 5/5. Vilket drag det var ❤️

 

Det var 4 personer som stack ut lite mer igår och dem vill vi säga ett stort grattis till - Siri Hallman som fick årets Gymnastik-troll, Linn Åström som fick årets Trupp-troll, Hilda Berntsson som fick årets KvAG-troll och Tindra Hylén som blev årets Sven Lindvall- stipendiat. 

Återigen ett stort grattis tjejer ❤️

Juluppvisning den 3 december
2022-11-28 19:23
Lördagen den 3 december är det äntligen dags för Tölö Gymnastikförenings årliga juluppvisning i Sporthallen!
 
Två föreställningar kommer att ges, den första kl.12:00 och den andra kl. 15:00.
 
Inträde:
3 - 12 år 30 kr
13 år och äldre 60 kr
 
Utöver att få se våra duktiga gymnaster visa upp vad de har lärt sig under terminen kommer det även finnas möjlighet att köpa lotter och fika. På entrébiljetten har man dessutom chans att vinna någon av våra fantastiska stjärnvinster, som lottas ut under respektive föreställning.
 
Vi ser helst att man betalar via swish. Vi vill undvika hantering av kontanter i möjligaste mån och om man betalar kontant vill vi att man har jämna pengar, då vi har en begränsad växelkassa. 
 
Hoppas att vi ses!
 
 
Den 12 oktober - Nya föreningskläder och klädbytardag
2022-09-30 20:18

Onsdagen den 12 oktober, det är då det händer...

 

NYA FÖRENINGSKLÄDER

Mellan kl 17 och 19 kommer det finnas en representant från Intersport i Energihallen, Energigatan 23, för att visa upp våra nya föreningskläder. Man har möjlighet att klämma och känna och givetvis prova för att se storlekar osv.

 

KLÄDBYTARDAG

Mellan kl 17:30 och 19:30 anordnar Tölö GF en klädbytardag i Energihallen (Energigatan 23).

Alla som vill sälja begagnade gymnastikdräkter, gymnastikshorts/hipsters och/eller Tölö-overaller kan lämna in dessa i Energihallen från kl 17:00 på försäljningsdagen (eller tidigare enligt överenskommelse med någon av oss som arrangerar dagen).

Man hänger respektive plagg på en galge tillsammans med en lapp på vilket det ska stå; vad det är man säljer inkl. storlek, namnet på den som säljer, pris samt telnummer för swish. 

Eventuella osålda plagg hämtas upp mellan kl 19:30 och 20:00 på försäljningsdagen. (Osålda plagg som inte hämtats upp senast kl 20:00 skänks till second hand.) 

Vid frågor går det bra att maila:
annlouisesparell@hotmail.com

Varmt välkomna!

Tölögymnaster glänste på Regionmästerskapet!
2022-05-22 20:15

Helgen 21-22 maj stod ABGS som värd för Regionmästerskapet för lag från Region Väst! 

En mångkampstävling för nivåerna 7-3.

 

Tölö GF Trupp Cerise & Trupp Violett knep båda silverplatserna 🥈🥈 i nivå 6 & 5 och kan titulera sig ’Näst bäst i väst’ 😀. Trupp Violett var bara ynka 0.05 från första platsen.

 

Trupp Indigo gjorde sin sista tävling och gjorde fantastiskt ifrån sig! Många vågade sig på att prova nya svårare övningar och det med bravur. Det slutade i en finfin fjärde placering i nivå 3!

 

Så grymt duktiga gymnaster som avslutade tävlingssäsongen med Tölöflaggan på topp!

Nyheter från våra grupper
Beställning av träningskläder, 10/10 17:09 
Truppgymnastik, 12/05 15:17 
Truppgymnastik, 12/04 13:07 
KvAG Korall, 03/04 12:03 
 
Sponsorer