SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Viktig information om anmälan och kö till Tölö Gf!

Vi är jätteglada över att intresset för att börja i Tölö Gf är så stort!

 

Föreningen har ca 500 aktiva gymnaster och några hundra barn i kö. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda så många barn som möjligt en plats hos oss, men måste förhålla oss till vår tillgång till ledare och antal tider i våra lokaler.

 

Vi har numera EN årlig ansökningsperiod: 1 maj - 31 maj

Övrig tid tar vi inte emot några anmälningar.

 

Anmälningarna som görs under ansökningsperioden gäller för närmast kommande hösttermin OCH vårtermin. Kön nollställs årligen i april, vilket innebär att man måste skicka in en ny anmälan varje år om intresse att börja i föreningen kvarstår.

 

För att anmälan ska vara giltig måste barnet vara 3 år fyllda, senast den 31 december (det år som anmälan skickas in).

 

Om barnet har förkunskaper inom gymnastik (eller liknande aktivitet) beskriv gärna kortfattat i anmälan under "kommentarer" vilken kunskapsnivå barnet har, tidigare träningsformer, antal år, tidigare förening o s v. Här kan du även ange om du som förälder kan tänka dig att engagera dig som ledare i föreningen, och berätta då gärna om eventuell relevant bakgrund/kunskap. Detta kan ge förtur i kön då tillgång till flera ledare ökar chanserna för föreningen att starta nya grupper eller att utöka befintliga grupper. Här kan du också ange eventuellt önskemål om dag/tid.

 

Vår kanslist (som tar emot och administrerar alla anmälningar) har inte möjlighet att svara på frågor kring exakt vilken köplats ett visst barn har eller när man kan förvänta sig att få en plats. Platstillgången beror på hur många barn (och i vilka åldrar) som eventuellt slutar eller byter grupp och/eller om vi har möjlighet att starta nya grupper. Vissa terminer kan vi endast ta in ett fåtal barn och andra terminer något flera.

 

Föreningen meddelar (via mejl) innan grupperna startar om man fått en plats. Man blir INTE kontaktad om man INTE fått en plats.

 

Om man blir erbjuden en plats i förningen så skickas fakturan ut via mejl. Om e-postadressen förändras är det viktigt att ni meddelar oss detta, genom att skicka ett mejl till kansli@tologf.se. Om vi inte kan få kontakt med er via angiven e-postadress eller om e-postadressen inte längre är i bruk så kommer platsen att gå till nästa på kö.

 

Observera att fakturabeloppet ska vara föreningen tillhanda senast på förfallodagen. Ingen påminnelse skickas ut. Är fakturan obetald efter förfallodatum så stryks platsen, som istället erbjuds till nästa på kö.

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen, Tölö Gf

 

Vill du komma till anmälningsformuläret? Klicka då här!
Paragymnastik - Alla kan gympa
2023-08-22 08:14
Tölö Gymnastikförening startar nu Paragymnastik - Alla kan gympa

Vi i Tölö Gymnastikförening kommer under september månad 2023 att starta upp Paragymnastik – Alla kan gympa. Detta eftersom vi anser att det är alla barns rätt att få komma ut i föreningslivet och få känna glädje, gemenskap och, framför allt, få vara delaktiga och få en meningsfull fritid.

 

Alla kan gympa har något spännande, roligt och engagerande för alla oavsett ålder eller funktionsnedsättning. Vi tränar grundmotorik, koordination, styrka, uthållighet och rörlighet. Vi rör oss till musik, leker, tar oss över hinder, testar olika redskap så att du får träna din kropp på så många olika sätt som möjligt. Du behöver inte ha några förkunskaper för att börja. Gymnastik är för alla.

 

Vi riktar oss till barn och ungdomar, med funktionsvariationer, i skolåldern, det vill säga från första klass upp till och med gymnasiet. Vid behov ska även en ledsagare/anhörig vara med.

 

Gymnastikhallen är inte rullstolsanpassad, vilket gör att vi i dagsläget inte kan ta emot barn och ungdomar som sitter i rullstol.

 

Vi kommer att börja i mindre skala och begränsar därför antal platser till 10 st under denna termin.

 

Ledare för denna grupp kommer att vara: Ronja Madsen, Josefine Lövgren och Elsa Svensson.

 

Träningarna kommer att vara i Energihallen, Energigatan 23 i Kungsbacka (bakom OKQ8) på tisdagar mellan kl 17.00 och 18.00.

 

Låter detta intressant?

 

Skicka i så fall ett mejl där det står "Alla kan gympa" i ämnesraden till ordforande@tologf.se

 

Vad behöver ni skriva med i mejlet?

* Vad för funktionsvariation den blivande gymnasten har

* Den blivande gymnastens personnummer, namn och adress

* Målsmans namn, telefonnummer och mejladress

 

Mvh

Tölö Gymnastikförening

Information till alla våra medlemmar
2023-07-11 13:34

Nu fortsätter vi vår digitaliseringsresa i Tölö Gymnastikförening

 

Vi kommer nu börja använda oss av ett nytt administrationssystem i SportAdmin. Detta innebär att processen blir mer eller mindre helt automatiserad, vilket innebär mindre timmar för vår kassör och kanslist.

Vi kommer i och med detta att kunna lägga mer tid på att utveckla vår förening.

 

Vad innebär detta för mig som medlem?

Först och främst uppmanar vi dig att ladda ner SportAdmin Medlems App. Här kommer allt som berör dig och/eller ditt barns engagemang i föreningen finnas samlat. Ni hittar den i Google Play & App store ”SportAdmin Medlemsapp”

 

Denna app kommer att göra det smidigare för både gymnaster, föräldrar och ledare eftersom du här bland annat kommer att kunna se utskick, kalender, kallelser mm. I appen kan du i förväg meddela om du eller ditt barn inte kommer på träningen.

 

Du som medlem kommer att betala alla dina avgifter via SportAdmin. Detta sker via en anmälningslänk där du kan välja mellan olika betalmetoder, så som Swish eller kortbetalning.

 

Varför 9-59kr i administrationsavgift?

Eftersom vi nu kommer att erbjuda digitala betalmetoder och därigenom minska belastningen på oss som jobbar administrativt med föreningen är detta medlemmens sätt att hjälpa till i föreningen. Du som medlem har allt samlat i din medlemsapp.

Ny truppgrupp hösten 2023
2023-06-27 18:24

Till hösten kommer vi att starta en ny grupp i truppgymmastik, för gymnaster födda 2017.

 

Till denna grupp kan man söka om man redan är gymnast i vår förening och är född 2017. 

Värt att veta är att det finns begränsat antal platser.

 

För att söka dit ber vi er mejla vår kanslist på kansli@tologf.se  

Ange barnets namn, personnummer och vilken grupp hen går i idag. Skriv "Ny trupp" i ämnesraden.

 

Det är ännu inte bestämt vilken dag träningen kommer att vara. Det återkommer vi med när det närmar sig.

Lemon Cup 2023
2023-04-16 16:50

Vår allra första tävling i truppgymnastik går av stapeln 13-14 maj 2023.

Vi laddar för en helg fylld av glädje och härlig gymnastik.

 

KLICKA HÄR för att hitta all information om Lemon Cup 2023

 

 

 

Ingen träning i Hede hallen 8/4-16/4
2023-04-03 09:20

Hej allihop,

 

Vill göra alla uppmärksamma på att det inte kommer vara någon träning

i Hede hallen på påskhelgen och under påsklovet. Så det är inte någon träning 8/4-16/4. Vecka 16 är allt som vanligt igen.

 

MVH/Tölö Gf

Nyheter från våra grupper
Truppgymnastik, 20/04 07:12 
Beställning av träningskläder, 10/10 17:09 
Truppgymnastik, 12/05 15:17 
Truppgymnastik, 12/04 13:07 
 
Sponsorer