SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Viktig information om anmälan och kö till Tölö Gf!

Vi är jätteglada över att intresset för att börja i Tölö Gf är så stort!


Föreningen har ca 500 aktiva gymnaster och över 400 barn i kö. Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda så många barn som möjligt en plats hos oss, men måste förhålla oss till vår tillgång till ledare och antal tider i våra lokaler.


Vi har numera EN årlig ansökningsperiod: 1 maj - 31 maj

Övrig tid tar vi inte emot några anmälningar.


Anmälningarna som görs under ansökningsperioden gäller för närmast kommande hösttermin OCH vårtermin. Kön nollställs årligen i april, vilket innebär att man måste skicka in en ny anmälan varje år om intresse att börja i föreningen kvarstår.


För att anmälan ska vara giltig måste barnet vara 3 år fyllda, senast den 31 december (det år som anmälan skickas in).


Om barnet har förkunskaper inom gymnastik (eller liknande aktivitet) beskriv gärna kortfattat i anmälan under "kommentarer" vilken kunskapsnivå barnet har, tidigare träningsformer, antal år, tidigare förening o s v. Här kan du även ange om du som förälder kan tänka dig att engagera dig som ledare i föreningen, och berätta då gärna om eventuell relevant bakgrund/kunskap. Detta kan ge förtur i kön då tillgång till flera ledare ökar chanserna för föreningen att starta nya grupper eller att utöka befintliga grupper. Här kan du också ange eventuellt önskemål om dag/tid.


Vår kanslist (som tar emot och administrerar alla anmälningar) har inte möjlighet att svara på frågor kring exakt vilken köplats ett visst barn har eller när man kan förvänta sig att få en plats. Platstillgången beror på hur många barn (och i vilka åldrar) som eventuellt slutar eller byter grupp och/eller om vi har möjlighet att starta nya grupper. Vissa terminer kan vi endast ta in ett fåtal barn och andra terminer något flera.


Föreningen meddelar (via mejl) i god tid innan grupperna startar om man fått en plats. Man blir INTE kontaktad om man INTE fått en plats.


Om man blir erbjuden en plats i förningen så skickas fakturan ut via mejl. Om e-postadressen förändras är det viktigt att ni meddelar oss detta, genom att skicka ett mejl till kansli@tologf.se. Om vi inte kan få kontakt med er via angiven e-postadress eller om e-postadressen inte längre är i bruk så kommer platsen att gå till nästa på kö.


Observera att fakturabeloppet ska vara föreningen tillhanda senast på förfallodagen. Ingen påminnelse skickas ut. Är fakturan obetald efter förfallodatum så stryks platsen, som istället erbjuds till nästa på kö.


Med vänlig hälsning

Styrelsen, Tölö Gf

 

Vill du komma till anmälningsformuläret? Klicka då här!
Tölögymnaster glänste på Regionmästerskapet!
2022-05-22 20:15

Helgen 21-22 maj stod ABGS som värd för Regionmästerskapet för lag från Region Väst! 

En mångkampstävling för nivåerna 7-3.

 

Tölö GF Trupp Cerise & Trupp Violett knep båda silverplatserna 🥈🥈 i nivå 6 & 5 och kan titulera sig ’Näst bäst i väst’ 😀. Trupp Violett var bara ynka 0.05 från första platsen.

 

Trupp Indigo gjorde sin sista tävling och gjorde fantastiskt ifrån sig! Många vågade sig på att prova nya svårare övningar och det med bravur. Det slutade i en finfin fjärde placering i nivå 3!

 

Så grymt duktiga gymnaster som avslutade tävlingssäsongen med Tölöflaggan på topp!

Varbergsklassen levererade som vanligt!
2022-05-12 15:19

Vilka otroliga insatser vi hade i helgen från våra truppgymnaster. 

Trupp Indigo tävlade i 4an och tog hem guldet 🥇 på trampetten och gjorde ett superfint fristående och jättefina varv på tumblingen!

 

Trupp Cerise kammade hem medalj i alla grenar i 6an. Silver 🥈i trampett, silver 🥈 i fristående och brons 🥉 i tumbling, delad total förstaplats av alla 18 tävlande i klassen! 

 

Trupp Magenta gjorde sin första tävling. Och oj vad de levererade! De tävlade i nivå 8 och fick bäst poäng i både tumbling och trampett i.

Och Tölö-andan är stark hos våra gymnaster, vilken sammanhållning i lagen och SOM dom hejjar på alla lag! Helt underbart att se glädjen på tävlingsplatsen.

Anmälan är nu öppen!
2022-05-01 09:38
På grund av tekniska problem har vi haft problem med att öppna upp vår anmälan. Detta är nu löst och det går nu att anmäla sig till våra gymnastikgrupper.
Vi ber om ursäkt för det besvär detta har orsakat er.
Trupp Cerise och Trupp Violett på Vårcupen
2022-04-25 09:10
Ladda album (+6 bilder) >>

Igår var Trupp Cerise och Trupp Violett på Vårcupen i Vänersborg och tävlade i tumbling och trampett, Trupp Cerise tävlade också i specialgrenen á la Oscar, vilket är ett dansnummer där showmanship belönas rikligt!

 

Trupp Cerise levererade toppenfina varv och ett mäktigt á la Oscar nummer och för detta belönades de med en gulmedalj i trampett, publikens jubel och tränarnas beundran!

 

Trupp Violett tog hem medaljer i båda redskapen, guld i trampett och brons i tumbling efter otroligt fina och varv i hård konkurrens!

 

Som vanligt är det glädjen och alla skratten som vi tar med oss tillbaka! 

Trupp Violett på riksfemman
2022-04-12 13:09
Ladda album (+8 bilder) >>
I helgen var Trupp Violett i Växjö och tävlade riksfemman. Tävlingshelgen startade i fredags med förträning på friståendet.
På lördagen var det dags för tävling. Efter helt fantastiska varv och ett fint fristående, stannade poängen på totalt 34.600. Vilket ledde till en 16e plats (av 40).
Trots att det inte blev någon final så är både gymnaster och ledare väldigt nöjda.
Dessutom blev det en 2a plats på trampett!
Nyheter från våra grupper
Truppgymnastik, 12/05 15:17 
Truppgymnastik, 12/04 13:07 
KvAG Korall, 03/04 12:03 
Truppgymnastik, 28/03 11:29 
 
Sponsorer