SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PM2 Ute nu!

Nu är PM2 ute tillsammans med bekräftat tidsschema samt startlistor och publikinformation.

Välkomna till Kungsbacka!

 

All dokumentation hittar ni HÄR

 

Beställa frukost/mellispåsar gör ni här: https://forms.gle/qDFys3uJ2AXxBqVZ7

Redskaspslappen är digital och den hittar ni här: https://forms.office.com/e/hDU0Yk2htH

Musik skickas till musik@tologf.se

 

Kom ihåg att musiken och redskapslappen ska vara ifyllda senast Onsdag 1 maj.

 

 

 

 

Lemon Cup 2024 - Preliminärt tidsschema ute nu!

Så roligt att så många vill komma och tävla med oss här i Kungsbacka 🍋🏆.

 

Det har varit ett väldigt högt tryck på anmälningarna och som ni kanske såg fick vi stänga I förtid då vi väldigt fort nådde ett maxtak.

 

När vi lagt tidsschemat har vi försökt se till att det ska bli lagom stora pooler för att ha en härlig tävling för alla lag, domare och publik. Ambitionen har varit att så många som möjligt ska kunna tävla hos oss, men tyvärr har vissa lag som hunnit anmäla sig inte kommer kunna tävla I årets upplaga av Lemon Cup.

 

PRELIMINÄRT TIDSSCHEMA och lista över DELTAGANDE LAG finns nu tillgängligt.

 

De som ännu inte anmält Domare är det hög tid att göra det nu, anmäl till Pia Wegner (pia.wegner@gmail.com)

PM2 och slutgiltigt tidsschema/startlistor kommer i mitten av april.

 

Lemon Cup 2024 - Deltagande Lag (v 1.3).pdf

Lemon Cup 2024 - Prel. Tidsschema (v 1.1).pdf

 

Anmälan stängd för i år

Hej Allesammans,

 

Vilket otroligt härligt inflöde av anmälningar vi fått in 🤩 till årets upplaga av Lemon Cup 🍋🏆. Vi har nu fått in så många anmälningar att vi stängt anmälan för i år, som det ser ut nu finns det viss chans för att några lag inte kommer komma med – nu börjar dock arbetet att lägga planen och målet är såklart att alla anmälda lag ska kunna tävla.

 

Vi återkommer med preliminärt tidsschema så snart vi har möjlighet, allt för att ge er så goda planeringsförutsättningar som möjligt, preliminärt senast 31 mars.

 

Hör av er om ni har några tankar eller funderingar!

Välkomen till Lemon Cup 2024

VÄLKOMNA till LEMON CUP – en spännande tävling i klasserna 9-4 fylld av ENERGI och GEMENSKAP, en given plats på tävlingskalendern för alla truppgymnaster i väst.

 

LEMON CUP utmärker sig med att vara en tävling i glädjens tecken, detta manifesteras inte minst via det alldeles unika LEMON-PRISET – ett pris som ges till den trupp i varje pool som bäst peppat de andra lagen i tävlingen – allt med syfte att höja energin & glädjen i hallen!
(OBS! notera att Lemon-priset har uppdaterade regler i år för att säkerställa att vi inte får för hög ljudvolym i hallen 😊)!

 

Utöver detta utlovas härlig stämning och ett rolig arrangemang med många små egenheter som ska göra tävlingen rolig för gymnaster, ledare och givetvis vår publik!

 

Vi ser så mycket fram mot att välkomna er hit till Kungsbacka på en härlig tävling tillsammans 🍋🏆

LÄNK TILL TÄVLINGSDOKUMENTATION: DOKUMENT

Tävlingsbestämmelser

Inbjudan & PM1

 

Bakgrund: Lemon Cup konceptet skapades som ett försök att samla lag till tävling mitt under pandemin. Tävlingen blev först uppskjuten i sista sekund pga hårdare restriktioner och senare nedlagd av samma anledning. Kärnan i Lemon Cup är att tänka positivt och framhäva allas lika värde, det vill vi ska genomsyra hela arrangemanget. 

 
Köp dina Bingolotter här
Sponsorer