SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Viktiga länkar, tider och dokument - LEMON CUP 2023

VÄLKOMNA TILL LEMON CUP, NEDAN FINNER NI ALL TÄVLINGSDOKUMENTATION:

 

Dokument:

Tidsschema, förträning och startlistor

PM2

Redskapsskiss

Deltagande lag

Publikinformation

 

Välkomen till Lemon Cup 2023

VÄLKOMNA till LEMON CUP – en spännande tävling i klasserna 9-5 fylld av ENERGI och GEMENSKAP, en given plats på tävlingskalendern för alla truppgymnaster i väst.

 

LEMON CUP utmärker sig med att vara en tävling i glädjens tecken, detta manifesteras inte minst via det alldeles unika LEMON-PRISET – ett pris som ges till den trupp i varje pool som har hejat bäst på de andra lagen i tävlingen – allt med syfte att höja energin i hallen!

 

Utöver detta utlovas härlig stämning och ett rolig arrangemang med många små egenheter som ska göra tävlingen rolig för gymnaster, ledare och givetvis vår publik!

 

Nästan 1000 gymnaster från 19 föreningar i 68 lag/trupper har anmält sig 🤩 - Nu börjar förberedelserna på allvar!

Vi ser så mycket fram mot att välkomna er hit till Kungsbacka på en härlig tävling tillsammans 🍋🏆

Redan nu finns preliminärt tidsschema och information om anmälda lag ute på tologf.se - PM2 och slutgiltigt tidsschema kommer i mitten an april.

 

LÄNK TILL TÄVLINGSDOKUMENTATION: DOKUMENT

Tävlingsbestämmelser

 

Bakgrund: Lemon Cup konceptet skapades som ett försök att samla lag till tävling mitt under pandemin. Tävlingen blev först uppskjuten i sista sekund pga hårdare restriktioner och senare nedlagd av samma anledning. Kärnan i Lemon Cup är att tänka positivt och framhäva allas lika värde, det vill vi ska genomsyra hela arrangemanget. 

 
Sponsorer