SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
(FLYTTAD TILL VÅREN) TÖLÖ GF BJUDER IN TILL TRUPPTÄVLINGEN LEMON CUP

(OBS: NOTERA ATT TÄVLINGEN FLYTTATS TILL VT21, MER INFO PÅ TÄVLINGENS EGEN SIDA)


”When life gives you lemons - make lemonade”


Vi i Tölö GF anser att regionens gymnaster har fått nog med ”citroner” under 2020, så nu vill vi göra citronsaft tillsammans med er! Vi är glada att kunna presentera ett tävlingskoncept som är anpassat efter alla rådande restriktioner.


Lemon Cup kommer att rymma 4 st klasser (nivå 7, 6, 5 & 3) och ha plats för ca 6-8 lag i varje klass.

Tävlingen kommer av förklarliga skäl och pga rådande restriktioner att arrangeras med vissa begränsningar. Det innebär bland annat att den rent fysiskt kommer att äga rum i två olika träningshallar, med ca 3 km emellan, en för tumbling/trampett samt en för fristående. De tävlande lagen kommer att tävla på plats enligt ett förbestämt schema mot minst ett annat lag på plats, men utan publik närvarande.


Prisutdelning kommer ske online/via videolänk.


Inbjudan med ytterligare info kommer att skickas ut kommande helg till alla föreningar i region väst, samt annonseras här på Tölö GF:s hemsida. Håll utkik, och missa inte chansen att få åka och tävla med era gymnaster redan i höst!

 
Sponsorer