SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Minigympa
Gymnastik för barn mellan 3-6 år.

Var med och gymnastisera med vår minigympa. En rolig, allsidig, motorisk träning där barnen får prova olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp. Barn får på ett lekfullt sätt lära känna gymnastiken och dess redskap, tillsammans med sina föräldrar.
Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar, krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att gör sin första kullerbytta - det är Minigympa!

När man går i Minigympa tränar man 1 timme i veckan.

Terminsavslutning i Bamsegympan
2016-12-11 11:47
T.v: Här undersöks om det finns några lösa tänder i leken "Tandläkare". T.h: Ronja och Freja Hultman i hinderbanan

Efter en rolig, fartfylld och lärorik termin var det i den gångna veckan dags att avsluta terminen för våra ”Bamsebarn”. Timmen avslutades med utdelning av pepparkaksmedaljer och ett stort kramkalas.


I Bamsegrupperna finns föreningens allra yngsta gymnaster. Varje vecka tar de med sig mamma eller pappa och träffas i ca 50 minuter för att tillsammans med sina härliga och engagerade ledare krypa, klättra, åla, hoppa, hänga, studsa och leka. Och jodå, en hel del bus blir det också minsann!


En typisk Bamsetimme börjar med uppvärmning och uppmjukning, sedan får barnen släppa loss i den roliga och ibland kluriga hinderbanan, och därefter blir det några lekar innan timmen avslutas med en liten avslappning. Hinderbanan kan se lite olika ut från gång till gång, men en kullerbytta eller två finns det alltid plats för! Ibland är det fokus på olika balansmoment, ibland får man jobba lite extra med sina armar och ibland kan det vara förövningar till ljushopp och katthopp på satsbräda eller trampett. Allt för att leka in gymnastikens grunder, pedagogiskt och säkert, och samtidigt ha riktigt, riktigt kul.


Välkomna tillbaka efter jullovet, alla Bamsebarn!

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tölö Gymnastikförening, 24/11 13:35 
Tölö Gymnastikförening, 15/10 23:57 
Tölö Gymnastikförening, 30/09 13:01 
Tölö Gymnastikförening, 22/08 08:14 
Tölö Gymnastikförening, 11/07 13:34 
Tölö Gymnastikförening, 16/04 16:50 
 
Köp dina Bingolotter här
Sponsorer